אגודה לבריאות הציבור (ע"ר)
עמותהרשומה
| מספר עמותה | 580016103 |
|---|---|
| סטטוס | רשומה |
| תחום פעילות | בריאות או הצלת חיים |
| תחום משני | בתי חולים ומוסדות רפואיים |
| תאריך רישום | 1983-04-19 |
| מחזור כספי (הכנסות) | ₪150,670,000 |
| סך הוצאות | ₪0 |
| מתנדבים | 104 |
| עובדים | 1007 |
| חברי עמותה | 22 |
| שנת דיווח אחרון | 2024 |
| כתובת רשומה | כפר עציון 27 ירושלים |
| מיקוד | 9339237 |
מטרות העמותה: הקמה ועזרה בהקמת מחלקות לטיפול בחולים מכל
סוג גיל ומין במוסדות רפואה ציבוריים.
###########בתיק יש מטרות נוספות##############"הקמת או עזרה בהקמת או הפעלה או עזרה בהפעלת מסגרות לאבחון" מניעה" התערבות" טיפול" יעוץ" שיקום" השמה" ליווי" דיור מוגן" תעסוקה מוגנת" חברה" אפוטרופסות לחולים" נכים ומוגבלים מכל סוג" גיל" מין" וללא הפליה בין גזע" דת או לאום.
בקרה מעקב והערכה לגבי כל הפעולות הרשומות בסעיף זה בתחום הבריאות או שיש להן השלכה בריאותית" כולל שירותי אבחון" מניעה" התערבות" טיפול" ייעוץ" שיקום" ליווי" דיור מוגן" תעסוקה מוגנת" חברה ואפוטרופסות" יצור ועיבוד מזון ושתייה לסוגיהן" מכשור עזר ואבזור בתחום הבריאות" מכשור לטיפול ואבחון" תרופות מוצרי בריאות" תכשירים קוסמטיים או שיש להם השפעה על הבריאות" בריכות שחייה" מתקנים" שירותים ופעולות שיש בהם סיכון בריאותי.
ביצוע ועזרה לביצוע פעולות בתחומים הארגוניים" המנהליים" המחשביים והכספיים הקשורים לבריאות" לשירותי בריאות ולשירותים פרה - רפואיים לרבות" ייעוץ" הכוונה והכשרה.
פיתוח תודעה של שמירה על בריאות בקרב הציבור.
ביצוע ועזרה לבי
אישור ניהול תקין
יש אישור ניהול תקין לשנת 2026.
מקור: אישור ניהול תקין, רשם העמותות (data.gov.il). האישור נדרש לקבלת תמיכות ותקציבים ציבוריים.
על המידע: נאסף ממאגר רשם העמותות (משרד המשפטים) דרך data.gov.il. מובא As-Is להנגשה בלבד ואינו מסמך רשמי.